Testa dig själv för att dejta rätt

av | april 21, 2018

Det finns många olika personlighetstester man kan ta för att få reda på vem man är. På nätet finns en uppsjö av dem. Kanske kan det vara värt att testa sig innan man registrerar sig på en dejtingsida, exempelvis sidan;Singelföräldrar – Gratis nätdejting för ensamstående föräldrar (med barn).
Varför ska man testa sig då? Behöver man det? Självklart behöver man inte detta! Det är högst valfritt och bör främst ses som en rolig grej. Men en fördel är att få en liten fingervisning vem man är och att få ord, svart på vitt, på varför man agerar som man gör, varför man tänker som man gör. Ett personlighetstest ger en troligen inte alla svar, men ett bra personlighetstest – och här är viktigt att göra en åtskillnad då det finns väldigt många riktigt dåliga tester – kan ge en djupare förståelse. Denna förståelse kan ge viss insikt i varför ens tidigare relation gick i kras. Det kan också i förlängningen hjälpa en att inte begå samma misstag som man tidigare gjort. Dessutom kan det skänka förståelse till varför människor omkring en agerar som de gör. Inte bara vänner, arbetskollegor och familj, utan de framtida dejter som väntar och som man förhoppningsvis träffar genom sidan singelföräldrar.
Målet med livet är för de flesta att lära sig av sina misstag, att göra bättre ifrån sig för varje dag.
med rätt attt dejta

Förhoppningen är att få dela livets resa med någon man älskar och som förstår en och som man älskar och förstår tillbaka. Att då våga prova något, hur litet det än må tyckas för stunden, för att förbättra oddsen kan inte vara negativt. I värsta fall har man slösat några minuter på ett oförargligt test och fått reda på att man är färgen röd eller att man är en apelsin som frukt. Att öppna upp sig för något nytt, vare sig det är en ny person eller ett nytt sätt att agera hos sig själv, är ibland det första steget till förändring. Och förändring kan i många fall innebära magi för de som alltför länge gått i samma hjulspår. Mod och kärlek går hand i hand.